Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cât au donat românii pentru opera lui Brâncuşi

Românii au donat 361.098 de euro pentru Cumințenia pământului până în prezent  Astfel, până la finele lunii iulie, prin subscripția publică pentru 'Cumințenia pământului' s-au strâns 361.098 de euro, dintre care 176.739 de euro au fost donați direct în conturile bancare, 45.655 de euro pe eMag, 115.946 pe euro pe site-ul brancusiealmeu.ro, iar 22.758 de euro au provenit din donațiile prin SMS făcute între 22 și 31 iulie.

Numărul 8833 este valabil în rețelele Digi Mobil, Orange, Telekom Romania Mobile și Vodafone până în data de 30 septembrie 2016. Românii din străinătate pot dona direct prin intermediul site-ului campaniei www.brancusiealmeu.ro, prin plată online cu cardul, fără a fi percepute comisioane. Achiziția operei lui Constantin Brâncuși se poate face printr-un efort conjugat al statului român și al cetățenilor: suma de cinci milioane de euro a fost alocată deja de Guvern și e nevoie ca șase milioane de euro să fie colectate prin intermediul contribuțiilor voluntare ale persoanelor private și cele juridice, până, cel târziu, pe 30 septembrie 2016. Cei interesaţi pot dona prin SMS, trimițând cuvântul 'BRANCUSI' la 8833 și contribuind astfel la suma strânsă cu 2 euro sau direct prin intermediul site-ului campaniei http://www.brancusiealmeu.ro.

Vizualizări: 546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: