Cât câştigă Pandurii din transferul lui Pintilii

Pandurii va primi mulţi bani după transferul lui Mihai Pintilii de la Steaua la Al Hilal. Pintilii a fost transferat la noua echipă a lui Laurenţiu Reghecampf cu 2 milioane de euro. Din aceşti bani va primi şi Pandurii o cotă de 20%. 

Pandurii va primi câteva sute de mii de euro după transferul lui Mihai Pintilii de la Steaua, ca urmare a unei clauze prevăzute în contract atunci când jucătorul de 30 de ani a plecat de la Pandurii în Ghencea. „Noi am făcut transferuri foarte bune atât pentru clubul nostru şi a fost bine şi pentru Steaua şi, dacă se vinde cu 2 milioane, primim 20% plus TVA. Sunt bani buni“, a spus preşedintele Pârvulescu. Suma estimată pe care o va primi Steaua pentru Pintilii este de aproximativ 2 milioane de euro, ceea ce înseamnă că fosta sa echipă, Pandurii, va încasa 400 de mii de euro + TVA. 

Pandurii câştigă din transferul lui Mihai Pintilii la echipa din Arabia Saudită cam cât ar costa unii jucători de la echipa din Târgu Jiu. Potrivit site-ului www.transfermarkt.ro, portarii Gliwa şi Stanca au cote de 450 de mii de euro, respectiv 400 de mi de euro sau Elton 400 de mii de euro.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: