Cât costă o vacanţă în Bulgaria

Prețurile pentru umbrele de plajă și șezlonguri în Varna vor fi aceleași ca anul trecut – 12 lei  pentru un șezlong și tot atât pentru o umbrelă. Prețurile în stațiunea Sf. Constantin și Elena vor fi cuprinse între 20 și 25 de lei.

„Anul acesta menținem prețurile, nu va fi nicio creștere”, a explicat Andrei Vasilev, reprezentant al concesionarului pe plaja din Varna și stațiunea Sf. Constantin și Elena.

Pregătirea plajei din Varna începe în mod tradițional în jurul datei de 24 mai, în timp ce plaja din stațiunea Sf. Constantin și Elena va fi pregătită mai devreme pentru cei nerăbdători de plajă, dacă vremea este potrivită.

„Anul acesta, plaja din Albena rămâne la prețurile de anul trecut, adică o umbrelă cu două șezlonguri va costa 21 de leva (circa 52 de lei). Toți turiștii cazați în hotelurile noastre se vor bucura de umbrele și șezlonguri incluse în pachetul achiziționat, de la al treilea rând până la promenada de pe plajă”, a explicat Velina Giumova, senior sales manager la stațiunea Albena, potrivit G4Media.

Concesionarii de pe plaje dezvoltă o aplicație prin care vizitatorii vor putea rezerva online o umbrelă și un șezlong, fără a fi nevoie să lase un prosop pentru a rezerva un loc pe primul rând de la mare. Ar trebui ca aplicația să fie operațională înainte de deschiderea oficială a sezonului, la data de 1 iunie. Aplicația va ajuta la evitarea practicilor vicioase, cum ar fi oferirea de bani salvamarilor și taxe suplimentare. Prin intermediul aplicației, se va putea monitoriza disponibilitatea umbrelelor gratuite și prețul acestora în timp real, iar vizitatorii își vor putea rezerva și plăti locul online.

Vizualizări: 1,026

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: