Fost fotbalist al unul club din Liga 1, decedat la 38 de ani

Fostul fotbalist Florinel Ursu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus şi a decedat miercuri, la doar 38 de ani. Fost jucător al echipei din Botoșani, Ursu  nu a avut nicio șansă în fața virusului asiatic având o boală de plămâni.

Fostul atacant al celor de la FC Botoșani a murit după ce a pierdut lupta cu COVID-19, iar anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al grupării finanțate de Valeriu Iftimie. „Fostul atacant al FC Botoșani, Florinel Ursu, în vârstă de 38 de ani a pierdut lupta cu viața! Infectat cu virusul COVID-19, Florinel a intrat în stop cardio – respirator și nu a mai putut fi salvat. Dumnezeu să îl ierte”, a fost mesajul postat de FC Botoșani pe Facebook.

Florinel Ursu era stabilit în Spania și avea probleme cu plămânii înainte să fie depistat pozitiv cu noul coronavirus. Fostul atacant în vârstă de 38 de ani a intrat în stop cardio – respirator și nu a mai putut fi salvat de către medici.

Florinel Ursu a fost jucător profesionist de fotbal până în 2010, atunci când avea 28 de ani, dar a fost nevoit să își pună ghetele în cui din cauza unei accidentări. Apoi, fostul atacant a decis să plece în străinătate pentru a munci.

Florinel Ursu s-a născut pe 11 februarie 1982, în Moldova Nouă, și a jucat pe postul de mijlocaș la FC Botoșani.

Vizualizări: 2,256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: