Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cât de apolitic e noul prefect de Gorj?

"Îi doresc succes noului prefect. Mă gândeam ca Radu să candideze la parlamentare, dar o lăsăm pe mai târziu", a spus premierul Victor Ponta la închiderea ceremoniei de învestire în funcţie a noului prefect de Gorj, Claudiu Radu Teodorescu. Interesant este că prefectul este apolitic potrivit legii, motiv pentru care Teodorescu a demisionat din PSD. Cu toate acestea, Ponta i-a programat deja un viitor politic fostului său şef de cabinet.

Reamintim că relaţia dintre cei doi este mai veche, Ponta deţinând la Baia de Fier un imobil cumpărat de la familia lui Teodorescu. Mai multe surse susţin şi că benzinăriile deţinute de o firmă aflată pe numele mamei prefectului ar avea legătură cu Ponta, dar nu există confirmări oficiale în acest sens.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: