Cât plăteşte AC Milan pentru portarul naţionalei României

Ciprian Tătărușanu este aproape de transferul carierei. Portarul naționalei este la un pas să semneze cu AC Milan. Antrenorul lui Lyon, Rudi Garcia, a confirmat plecarea românului iar AC Milan va achita clauza de 500 000 de euro.

Ciprian Tătărușanu pleacă de la Lyon, acolo unde a jucat doar 6 meciuri într-un sezon. Românul nu a mai dorit să fie rezerva lui Anthony Lopes și a cerut să fie lăsat să plece. Tătărușanu va fi al treilea român care va îmbrăca tricoul legendarei echipe din Milano. Florin Răducioiu și Cosmin Antrenorul lui Lyon, Rudi Garcia, a confirmat plecarea lui Tătărușanu în presa din Franța. Mai mult, italienii anunță că românul, care va fi rezerva lui Donnarumma, va avea tricoul cu numărul 12.

Ciprian Tătăruşanu se va despărţi astfel de Lyon după un singur sezon şi va reveni în Italia, după o pauză de 3 ani. Între 2014 şi 2017, goalkeeper-ul român a evoluat pentru Fiorentina.

În vârstă de 34 de ani, Ciprian Tătăruşanu va semna joi un contract pe 3 ani cu AC Milan şi va fi rezerva lui Gianluigi Donnaruma pe San Siro. Milan va plăti 500.000 de euro pentru portarul naționalei României.

Vizualizări: 1,404

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: