Jiul Rovinari şi Gilortul nu au mai jucat în cupă, 9 meciuri neprogramate

Primul tur al fazei naționale a Cupei României, ediția 2020/2021, a fost programat să se desfășoare miercuri, 9 septembrie, de la ora 16:30, într-o singură manșă. Nici una dintre echipele din Gorj implicate în competiţie, Jiul Rovinari şi Gilortul Cărbuneşti, nu a jucat meciul programat.

Probleme la meciurile din Cupa României pentru 18 dintre echipele participante care nu au mai putut juca. Din cele 30 de meciuri stabilite inițial pentru această fază a cupei s-au jucat doar 21, restul nedisputându-se din diverse cauze, fie că una dintre oponente s-a desființat ori fiindcă nu a primit drept de joc, deoarece are cazuri pozitive de COVID-19, a informat liga2.ro.

Meciul dintre Jiului Petroșani şi Gilortul Cărbuneşti este unul dintre jocurile care nu s-a mai disputat iar explicaţia oferită de cei de la Cărbuneşti este destul de ambiguă: „Din cauza unor prevederi procedurale contradictorii, componenții delegației clubului nostru se află în imposibilitatea participării la meciul de cupă programat astăzi la Petroșani. În acest sens, conducerea clubului nostru a informat FRF că nu va face deplasarea în Valea Jiului”.

Formaţia antrenată de Florin Popete și Bogdan Chiriac efectuase teste COVID în ultima perioadă pentru că a disputat mai multe meciuri amicale.

Nici meciul dintre Jiul Rovinari şi CSO Filiaşi nu s-a mai disputat, cel mai probabil tot din cauza testelor COVID, pentru că nici una dintre echipe nu s-a desfiinţat între timp.

Vizualizări: 477

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: