Portar de la Pandurii, convocat la naţională

Portarul titular al celor de la Pandurii, Marius Leonard Aldescu, a fost convocat la echipa naţională Under 18 ani a României. Aldescu are doar 17 ani şi este încă elev la Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu.

Federaţia Română de Fotbal a transmis clubului Pandurii Târgu Jiu o convocare pentru echipa naţională Under 18 ani a României, pe numele jucătorului Marius Leonard Aldescu, a informat oficial Pandurii, jucătorul convocat fiind chiar portarul titular al echipei. Acesta a apărat poarta gorjenilor în primul meci oficial al actualului sezon, cel cu Rapid. Leonard Aldescu are 17 ani şi este elev la Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu, el făcând parte din lotul celor de la Pandurii din această vară.

Federaţia a anunţat că echipa națională a României U18 va efectua un stagiu de pregătire care va avea loc în perioada 21 - 23 septembrie 2020. Reunirea lotului are loc în ziua de 21 Septembrie 2020, de la ora 12:00, la  Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea iar pe perioada desfășurării stagiului de pregătire se vor efectua antrenamente şi un joc școală.

Federaţia a mai informat cluburile care trimit fotbalişti la echipa naţională că jucătorii vor fi nevoiţi să efectueze doua teste RT-PCR pentru Covid-19, în zilele de 11 si 18 septembrie iar jucătorii cu test pozitiv nu vor mai  face deplasarea la Buftea. Costurile pentru testele COVID 19 vor fi suportate de către Federația Română de Fotbal.

Vizualizări: 753

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: