Veste bună pentru suporterii echipei Pandurii

Pandurii Târgu Jiu vrea să ţină suporterii alături de echipă şi pe perioada în care aceştia nu au voie pe stadion. În acest sens a fost cerut acordul primăriei pentru a monta un ecran de mari dimensiuni în amfiteatrul din Parcul Central. Suporterii pandurilor au semnat documentul adresat de galeriile echipelor de fotbal din România către Guvernul României pentru a se permite accesul lor pe stadioane.

O iniţiativă a clubului Pandurii pentru a ajuta suporterii să vadă meciul de sâmbătă, primul pe care echipa îl susţine pe propriul teren, a fost bine primită de autorităţi. Pentru a putea fi vizionată partida de sâmbătă, de la ora 11.00, cu Turris Oltul Turnu Măgurele, cei de la Pandurii vor să monteze un ecran în Parcul Central unde suporterii să vadă meciul respectând distanţarea impusă bineînţeles.

Primarul Marcel Romanescu a anunțat că și-a dat acordul pentru o astfel de inițiativă, dar edilul a precizat că decizia finală va fi luată de Direcția de Sănătate Publică, dat fiind contextul epidemiologic actual: „Cei de la Pandurii mi-au cerut acordul pentru ziua în care se va desfăşura meciul de la Târgu Jiu al echipei Pandurii să poată să pregătească un ecran unde să se poată viziona meciul direct, ţinând cont de faptul că spectatorii nu au acces pe stadion. Ne-am dat acest acord, şi suntem încântaţi că se poate organiza un astfel de eveniment, însă, le-am spus foarte clar că toate condiţiile în care se va desfăşura trebuie organizate cu sprijinul DSP. Asta vor face, cred că deja au şi luat legătura cu cei de la DSP pentru a le explica cum trebuie să pregătească acest moment”.

Oficialii de la Pandurii au declarat că intenţioneză să pună scaune din 2 în 2 metri, iar o firmă de pază să asigure ordinea în vederea respectării distanțării sociale. Cei mai înfocați susținători ai echipei Pandurii deja s-au pregătit cu măşti cu însemnele echipei şi au anunţat evenimentul pe reţelele sociale. Pandurii Târgu Jiu va debuta pe teren propriu sâmbătă, de la ora 11.00, în faţa celor de la Turris Turnu Măgurele. Meciul nu va fi transmis de către televiziunile ce dețin drepturile pentru Liga 2.

Galerie foto



Vizualizări: 1,344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: