Stoican: Şansa a fost de partea noastră

ACS Viitorul Târgu Jiu a obținut primele trei puncte din acest campionat după victoria cu 2-1 în meciul cu CSM Slatina, obţinută pe final, în minutul 90. Flavius Stoican a fost foarte mulțumit de acest succes, pentru că a venit pe fondul unui joc bun.

Antrenorul gorjenilor și-a lăudat jucătorii, deoarece au pus în practică strategia gândită de el și că au reacționat așa cum își dorea.

Dat fiind faptul că succesul a fost la un singur gol și pe final de meci, Flavius Stoican a recunoscut că a fost vorba și de puțin noroc. ”A fost un meci frumos, cu faze de poartă, cu ocazii. Am controlat jocul, a venit acel penalty și ne-a turnat plumb în picioare, dar mi-a plăcut că am avut reacție. Sigur, e normal ca după un penalty să-ți scadă moralul. Mai avem însă mult de muncă, important e să jucăm fotbal, să avem șanse prin ceea ce facem pe teren. A fost un meci animat dar șansa a fost de partea noastră. Important e să jucăm fotbal. Să jucăm, să nu ne demoralizăm, dar suntem la început de drum și sunt normale astfel de stări. Important e ca eu să umblu și la mentalitatea jucătorilor. E nevoie de o implicare și responsabilitate, pentru că nu trebuie să fim precipitați. Nu facem operații pe creier, nu facem avioane, jucăm fotbal. Ceea ce ne place”, a declarat Flaviu Stoican la finalul partidei.

ACS Viitorul Târgu Jiu va juca în deplasare în etapa a treia cu Fotbal Comuna Recea, echipă la care joacă fostul pandur Gabriel Oiţă şi la care va ajunge şi Andrei Şendroiu.

Vizualizări: 458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: