Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cătălin Zamfira transmite mulţumiri electoratului PP-DD

Cătălin Zamfira, preşedintele interimar al PP-DD Gorj, a pierdut la limită bătălia pentru un post de senator, dar nu este supărat. Acesta a ţinut să transmită mulţumiri tuturor votanţilor PP-DD Gorj. „O treime din electoratul din Gorj a votat pentru PP-DD. Le mulţumim tuturor alegătorilor noştri pentru vot, organizaţia PP-DD din Gorj a avut cele mai bune rezultate din ţară”, a spus Cătălin Zamfira.

Preşedintele interimar al PP-DD Gorj a spus că partidul trebuie întărit în continuare. „Rezultatul este unul foarte bun, avem un senator şi doi deputaţi în Gorj, dar asta nu înseamnă că ne oprim aici. Vom continua să consolidăm organizaţiile, aşa cum am făcut şi după alegerile locale. Uşile partidului sunt deschise pentru oamenii de valoare pe care îi aşteptăm alături de noi”, a declarat Cătălin Zamfira. (A.A.)

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: