Câţi bani a alocat Primăria Târgu Jiu pentru 1 Decembrie

Autorităţile locale din municipiul Târgu Jiu au transmis miercuri programul artistic de 1 Decembrie, dar și cheltuielile pe care le-a făcut municipalitatea cu această ocazie. Numai pentru concertul Phoenix, autoritățile locale au scos din bugetul local câteva mii de euro, iar alte câteva zeci de mii de lei vor fi alocate mesei festive de 1 Decembrie.

Masa tradițională cu fasole, cârnați și murături seacă bugetul local al municipiului Târgu Jiu cu 22.000 de lei, anunță viceprimarul Adrian Tudor. Vor fi pregătite 2.100 de porții și tot de 1 Decembrie un număr de 200 de pensionari vor pleca la Alba Iulia. Costurile legate de transportul acestora le suportă tot primăria și ajung la patru mii de lei. ”Suntem pregătiți cu 2.100 de porții pentru 2.100 de participanți. Este un buget alocat de 22.000 lei, cu TVA inclus. Așteptăm să fim împreună. Nu știm încă restaurantul, suntem în procedura de licitație, sigur va fi unul din zona centrală, sunt două, trei restaurante care pot fi folosite”, a spus Adrian Tudor, viceprimar la Târgu Jiu.
Tot joi, 1 Decembrie, concertează la Târgu Jiu trupa de muzică rock Phoenix. Membrii trupei vor fi cei care vor aprinde iluminatul festiv al orașului. Totul contra sumei de opt mii de euro, anunță autoritățile, asta pentru că doi dintre membrii trupei locuiesc în Germania și sunt suportate și cheltuielile cu transportul acestora. ”Noi știm sigur că vom plăti trupa Phoenix, discuția este de aproximativ opt mii de euro, nu spun exact suma pentru că încă suntem în discuții dacă vom asigura transportul trupei sau dacă vom asigura și cazarea la Târgu Jiu. O sumă destul de rezonabilă mai ales că doi din membrii trupei vor veni din Germania, cu avionul, sunt amănunte care contează la sumă, dar și noi negociem aprins”, a spus Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.
Tot cu ocazia Zilei Naționale a României, vor mai cânta la Târgu Jiu Ansamblul Profesionist ”Doina Gorjului”, solistul Sebastian Stan care va încânta publicul cu versuri patriotice și trupa locală Korsar.

Vizualizări: 445

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: