Câți bani investeşte Mihai Rotaru la Universitatea Craiova

Sorin Cârțu, președintele clubului Universitatea Craiova, a vorbit despre bugetul pe care l-a alocat patronul Mihai Rotaru pentru sezonul viitor. Acesta este de două ori mai mic decât bugetul celor de la CFR Cluj.

Echipa patronată de către Mihai Rotaru se luptă de câțiva ani la primele locuri, însă nu a reușit să o detroneze pe CFR Cluj, campioana ultimelor patru ediții. Oltenii au prins aripi cu Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică și se gândesc serios să se claseze, la finalul acestui sezon, pe locul secund, devansând-o astfel pe FCSB. În sezonul viitor, aceștia și-ar putea trasa ca obiectiv câștigarea titlului.

Sorin Cârțu a dezvăluit că Mihai Rotaru investește nu mai puțin de șapte milioane și jumătate de euro la Universitatea Craiova și toate salariile sunt plătite la zi. „Noi avem un lot de 25 de jucători. Este un buget de 7 milioane și jumătate. Întregul club, angajați. Niciodată nu s-a întâmplat să nu plătim salariile la timp. Aici trebuie să ne încadrăm. O să discutăm despre jucători și fiecare își expune ideile. Eu, cu Marian Copilu, cu Reghe. Dacă noi vorbim de niște jucători, îi aducem și nu dau satisfacție, e normal că cineva trebuie să răspundă. Și eu pot să fiu înlocuit, sigur”, a spus Sorin Cârțu, potrivit Digi Sport.

În play-off-ul Ligii 1, Universitatea Craiova a înregistrat până acum trei victorii și o înfrângere în cele patru meciuri disputate până acum. Oltenii ocupă locul 3, cu 36 de puncte, fiind la patru puncte distanță de FCSB, echipa de pe locul secund, și la nouă puncte de liderul CFR Cluj.

Vizualizări: 1,111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: