Ce copii mari și frumoși au Andra și Cătălin Măruță! Imaginile cu cei doi au strâns mii de like-uri

Andra și Cătălin Măruță reprezintă unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc! Vedetele păstrează o legătură strânsă cu fanii și nu de puține ori împărtășesc cu aceștia instantanee din intimitatea familiei. Cele mai recente fotografii i-au înfățișat pe cei doi copii, Eva și David, îmbrăcați elegant, pregătiți să participe la un eveniment de fițe, alături de părinții lor.


David și Eva Măruță par că vor călca pe urmele părinților! Cei doi copii ai gorjeanului Cătălin Măruță s-au făcut mari și, se mândresc părinții, au fiecare talentul lui. Fanii cuplului Măruță sunt bucuroși de fiecare dată când Andra sau Cătălin postează fotografii cu cei doi copii. Fotografiile se viralizează rapid pe Internet iar like-urile și comentariile laudative curg râuri. Așa s-a întâmplat și în cazul celor mai recente fotografii, surprinse cu David și Eva, îmbrăcați elegant și pregătiți de o petrecere.
Părinți talentați, copii talentați


De fiecare când vorbesc despre copiii lor, Andra și Cătălin Măruță au numai cuvinte de laudă. Se pare că ambii copii moștenesc talentele artistice ale părinților.
„Eva se străduieşte să înveţe să cânte şi să danseze şi cred că într-o zi va putea fi numită o artistă talentată, David cântă la chitară din ce în ce mai bine (...). Copiii îşi schimbă adesea obiectivele. Noi nu punem presiune pe ei să facă un anumit lucru, ci doar vrem să se implice în activităţi, ca să afle cât de mult li se potriveşte”, a declarat Andra într-un interviu acordat revistei Click.

Vizualizări: 4,155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: