De ce nu poate juca Pandurii primul meci acasă din Liga 4 pe Municipal

Pandurii Târgu Jiu va evolua pe teren propriu în etapa a treia din Liga 4, acesta fiind primul meci din acest sezon programat pe teren propriu. Pentru că terenul de joc de pe Stadionul Municipal a fost însămânțat în ultima săptămână echipa nu a primit aprobarea să joace acolo și va evolua pe terenul sintetic.

După ce FCU Craiova a finalizat seria de trei meciuri disputate la Târgu Jiu, Primăria Târgu Jiu a decis să efectueze o serie de lucrări specifice la terenul de joc. Acesta a fost scarificat și însămânțat, din acest motiv nefiind programat nici un meci pe teren în această perioadă. Nici Pandurii Târgu Jiu nu a primit acordul să poată disputa acolo meciul din campionatul Ligii 4, din etapa a treia cu Internațional Bălești, deși organizatorii se așteptau să poată juca pe Municipal și au programat meciul sâmbătă, de la ora 16:30. Și echipele de fotbal din județ așteaptă cu nerăbdare să poată juca pe gazonul de pe Stadionul Municipal, înscrierea echipei Pandurii în Liga 4 aducând bucurie pentru suporterii multor echipe din acest motiv.

În condițiile actuale jocul cu echipa din Bălești se va disputa pe terenul sintetic de la Târgu Jiu. Alte trei jocuri din etapa a 3-a se dispută sâmbătă, de la ora 11:00, la Țicleni, Stoina și Turceni, celelalte două jocuri fiind programate duminică, la ora 11:00, la Rovinari, și la Țînțăreni, de la ora 15:00.

 Liga 4, program etapa 3

Gilortul 2 Târgu Cărbunești – stă

Sâmbătă, 24 Septembrie 2022, 11:00 / Teren: Petrolul / Țicleni

Petrolul Țicleni - Vulturii Fărcășești

Sâmbătă, 24 Septembrie 2022, 11:00 / Teren: Petrolul / Stoina

Petrolul Stoina - Minerul II Mătăsari

Sâmbătă, 24 Septembrie 2022, 11:00 / Teren: Orășenesc / Turceni

CSO Turceni - Viitorul Negomir

Sâmbătă, 24 Septembrie 2022, 16:30 / Teren: Municipal - Teren sintetic / Târgu Jiu

Pandurii Târgu Jiu - Internațional Bălești

Duminica, 25 Septembrie 2022, 11:00 / Teren: Tineretului / Rovinari

Jiul Rovinari - Minerul Motru

Duminica, 25 Septembrie 2022, 15:00 / Teren: Florești / Țânțăreni

Unirea Țînțăreni – AS Jupînești

Galerie foto
Vizualizări: 764

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: