Nimeni nu a văzut nimic. Incidentele de la Târgu Jiu au fost doar la Tv

Miercuri au început audierile cu privire la incidentele de la meciul FCU Craiova – Rapid,  disputat pe 10 septembrie în etapa 10 a Ligii 1, pe stadionul din Târgu Jiu. Observatorul Marcel Vasile a susținut în fața comisiei că nu a văzut incidentele din zona vestiarelor, în care Cristian Săpunaru a fost protagonist, la fel și arbitrii care nu au notat nimic în raportul de joc, conform gsp.ro.

Seria incidentelor din finalul meciului de la Târgu Jiu a pornit în spatele porții lui FCU, unde a avut loc o încăierare între fanii Rapidului și forțele de ordine. Săpunaru s-a certat cu jandarmii, cărora le-a reproșat că au folosit gaze lacrimogene în disputa cu galeria alb-vișiniilor. Ulterior, s-a clarificat că firma de bază a fost cea care a recurs la gaze lacrimogene. Apoi, căpitanul Rapidului a sărit la bătaie în zona vestiarelor cu un bărbat din anturajul gazdelor, fără ecuson, la care Adrian Mititelu s-a referit drept „amicul meu”.

Decizia Comisiei de Disciplină în cazul incidentelor de la meciul FCU Craiova - Rapid întârzie însă. Întrunită din nou în cursul acestei săptămâni, Comisia a audiat câteva persoane implicate și a amânat pronunțarea până pe 28 septembrie. Primul audiat a fost Marcel Vasile, observatorul partidei de la Târgu Jiu, singurul care a scris ceva despre scandal în raportul de joc. Conform gsp.ro, observatorul a susținut în fața comisiei că nu a văzut nimic din incidentele de la vestiare, întrucât s-ar fi aflat în zona tribunelor, de unde a asistat și la momentele în care jucătorii au salutat galeriile.

Arbitrii, în schimb, nu au consemnat nimic despre incidente și erau deja la vestiare în momentul în care a izbucnit haosul, ceea ce le oferă celor de la FCU speranța că nu vor fi trași la răspundere pentru incidente.

Jandarmeria a amendat deja mai multe persoane pentru incidentele de la finalul meciului FCU Craiova - Rapid. Printre cei amendați se numără Cristi Săpunaru, căpitanul lui Rapid fiind protagonistul scandalului.

Galerie foto



Vizualizări: 4,177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: