Catrinoiu vrea control extins la Călinoiu

Taranistii gorjeni au cerut Camerei de Conturi Gorj sa extinda controlul facut anul trecut la Consiliul Judetean pentru  cei opt ani de cand presedinte este Ion Calinoiu. Solicitarea a fost respinsa de organul de control, spre supararea liderilor PNTCD, care cred ca sefii judetului trebuie sa raspunda penal pentru fraudarea banului public.

Preşedintele ţărăniştilor gorjeni, Matei Catrinoiu, a continuat seria atacurilor la adresa pesedistului Ion Călinoiu. Catrinoiu a cerut Camerei de Conturi un raport detaliat al controlului făcut anul trecut la Consiliul Judeţean, deoarece pe site-ul instituţiei a fost publicat doar un rezumat.

O altă solicitare a fost extinderea controlului pentru o perioadă de opt ani, cât Ion Călinoiu a fost preşedinte la Consiliul Judeţean. Camera de Conturi a respins ambele solicitări, pe motiv că serviciul de Comunicare al instituţiei este la Bucureşti, dar şi că la Consiliul Judeţean au fost făcute controale an de an. Catrinoiu crede însă că multe lucruri care sunt în neregulă au rămas nedescoperite.

Matei Catrinoiu a apreciat totuşi faptul că i s-a răspuns rapid la sesizare şi promite noi dezvăluiri atunci când va primi întregul raport de control de la Curtea de Conturi Bucureşti.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: