Cătușe în lipsă pentru agresorii din Pandurașul

Procurorii gorjeni au reușit să obțină ieri mandate de arestare în lipsă pentru cei doi indivizi care în noaptea de luni spre marți au provocat un scandal pe strada Pandurașul, înjunghiind două persoane. Frații Marius și Daniel Marin au fugit imediat după ce au dat cu cuțitul în „dușmanii” lor, căutările anchetatorilor neducând deocamdată la prinderea lor. Întâmplător sau nu, la câteva ore după scandalul respectiv și fuga agresorilor șoferii au avut parte de filtre ale polițiștilor inclusiv în Defileul Jiului, la ambele intrări. Agresorii sunt considerați extrem de periculoși și tocmai de aceea și instanța a dispus acum arestarea lor în lipsă.
„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Marin Marius, şi Marin Daniel, pe o perioadă de 30 zile, începând cu data punerii în executare a mandatelor de arestare preventivă. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, suma de 130 lei reprezentând onorariu avocat oficiu pentru fiecare dintre cei doi avocaţi din oficiu, urmând a fi avansată din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Gorj. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă”, a stabilit instanța de judecată.
Constantin Mărgel și Nichifor Ioncilă sunt cei doi bărbați înjunghiați în scandalul respectiv. Rudele lor au povestit că amândoi stătuseră la poartă, noaptea, „la o bere”, iar la un moment dat cei doi frați au venit și le-au cerut să le cumpere un cal, lucru pe care aceștia l-au refuzat. Refuzul nu a fost acceptat de frații Marin, care au scos cuțitele pe care le aveau cu ei și i-au tăiat de mai multe ori pe „cumpărătorii” ce nu fuseseră atrași de „oferta” lor, una dintre victime ajungând în stare foarte gravă la spitalul de la Târgu Mureș. Celălalt bărbat înjunghiat a fost internat la spitalul din Târgu Jiu, starea lui fiind, de asemenea, gravă, ceea ce a și dus la emiterea mandatelor de arestare în lipsă pentru cei doi agresori.

Vizualizări: 265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: