Cătuşe pentru şoferul fugar

Tânărul şofer din Bengeşti Ciocadia, care la începutul săptămânii a scăpat basma curată după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor de a trage pe dreapta, iar spre mașina sa au fost trase mai multe focuri de armă pentru a fi oprit, a ajuns în spatele gratiilor.

Inițial agenții nu au putut să probeze că cel pe care îl audiau în calitate de proprietar al mașinii a fost și șoferul autoturismului, dar, între timp, oamenii legii au strâns probe care să permită încătuşarea individului. Cosmin Puienică a pozat în nevinovat atunci când a ieşit din sediul Poliției de la audieri, susţinând că a împrumutat maşina unui văr de-al său, care a dat-o unui prieten şi tot aşa, în speranţa că vorbele sale nu vor fi verificate.

Poliţiştii care au tras 11 focuri de armă după autoturismului acestuia, nedorind să îl rănească pe şofer, ci doar să îl oprească, nu au gustat deloc „gluma” de declaraţie făcută de Puienică, mai ales că au de dat mult mai multe explicaţii decât acesta pentru că au folosit pistoalele din dotare. În cele din urmă, probele l-au dus pe şofer acolo unde îi era locul, mai ales că acesta era şi băut şi nu avea nici permis de conducere, ci doar antecedente, cu două săptămâni în urmă el făcând scandal la mall-ul din oraş după ce a pierdut banii la jocurile de noroc. În plus, anul trecut, Puienică a pus mâna pe o bâtă şi a făcut praf geamurile de la o maşină a Poliţiei, individul fiind arestat preventiv atunci pentru 30 de zile. „În urma probatoriului administrat a reieşit faptul că la data de 18 ianuarie a.c., cel în cauză ar fi condus un autoturism pe strada Calea Bucureşti, din municipiul Târgu Jiu, având o concentraţie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat şi având dreptul de a conduce suspendat", a anunţat IPJ Gorj. 

Acum şoferul din Bengeşti Ciocadia are parte de noi acuzații pe numele său, respectiv de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului şi având dreptul de a conduce suspendat, în perioada următoare Puienică urmând să fie mai ocupat cu declaraţiile din faţa anchetatorilor decât cu repararea găurilor de la BMW-ul său, găuri produse de gloanţele trase asupra maşinii.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: