Caută kinetoterapeut care să dea cu bidineaua. update: Eroare

update: Referitor la articolul ”Caută kinetoterapeut care să dea cu bidineaua”, facem precizarea că anunțul transmis de către Spitalul de Pneumoftiziologie T.Vladimirescu Runcu a fost corect, acesta fiind preluat în mod eronat de către site-ul posturi.gov.ro. Menționăm că anunțul de organizare a concursului pentru ocuparea postului contractual vacant de fiziokinetoterapeut debutant a fost transmis spre publicare și către Monitorul Oficial al României partea a III-a, unde a fost publicat corect în ediția nr.1356/18.11.2019. De asemenea anunțul se regăsește publicat și pe site-ul www.spitaltv.ro și în publicația Gorjeanul din data de 18.11.2019.

Știrea inițială: Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu“ de la Dobriţa, județul Gorj, angajează fiziokinetoterapeut debutant pe o perioadă nedetrminată. Ciudate sunt însă condiţiile cerute pentru cei care vor să ocupe acest post. Candidaţii trebuie să aibă calificare în domeniul construcţiilor.

Unitatea medicală de la Dobriţa a afişat pe site-ul posturi.gov.ro un anunţ de angajare pentru fiziokinetoterapeut. Pe lângă condiţiile generale cerute de post, candidaţii trebuie să îndeplinească şi o condiţie specială mai puţin obişnuită. Cei care optează pentru acest post trebuie să prezinte un certificat de competențe profesionale eliberat conform normelor Autorității Naționale pentru Calificări care atestă calificarea de zugrav, ipsosar, tapetar, vopsitor.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 3 decembrie, iar proba scrisă este programată pentru 10 decembrie.

Cei care vor fi declaraţi admişi au proba practică pe 13 decembrie. Relaţii suplimentare se pot obţine la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu“, cu sediul în comuna Runcu.

Vizualizări: 2,051

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: