Caută victoria pe tărâm interzis!

Energia a plecat în misiune pe un tărâm interzis! Elevii lui Andrieş vor să câştige la Suceava, acolo de unde s-au întors mereu cu coada între picioare în ultimii ani. Gorjenii trebuie însă să spele şi ruşinea din ultima etapă, eşec la 10 goluri diferenţă pe teren propriu în faţa unei alte echipe din Moldova, Ştiinţa Bacău.

Energia caută să-şi repare rănile cauzate de eşecul dur cu Ştiinţa Bacău. Trupa lui Andrieş a plecat în misiune în Moldova şi speră să se întoarcă de acolo cu toate punctele. Meciul de la Suceava se joacă astăzi de la ora 17.

Suceava, piază rea

Suceava a fost însă mereu o piază rea pentru gorjeni. Energia n-a câştigat niciodată la Suceava şi a pierdut şi duelul din tur cu moldovenii pe teren propriu. „Sper să batem acum în 2013. Eu mă duc cu speranţe, şi colegii la fel. M-aş bucura foarte mult să-i batem, ar fi un rezultat deosebit. Am jucat acolo şi cu atât mai mult aş vrea să câştig. Aşa e tot timpul când pleci de la o echipă vrei să câştigi împotriva ei. Sper să fiu 100% la ora meciului şi să dau ce am mai bun din mine să-mi ajut echipa să câştige. Trebuie să ne apărăm bine şi să fim atenţi pe faza a doua, aşa îi putem bate”, spune pivotul Dan Ilieş, care s-a ales şi cu un ochi tumefiat după meciul cu Bacău. „Eu de când sunt aicea, nu am câştigat niciodată la Suceava şi sunt cam de mult timp aici! Ar cam fi timpul să câştigăm acolo. Trebuie să spargem ghinionul şi să câştigăm”, spune şi interul Ionuţ Mazilu, aflat la al 11-lea sezon cu Energia.

Planul de bătaie

Elevii lui Andrieş spun că au învăţat din greşelile copilăreşti de la meciul cu Bacău, în special din ultimele 20 de minute. Mazilu şi compania şi-au făcut planul de atac şi speră să dea lovitura la Suceava. „Eu zic că ne-am revenit cât de cât cu moralul şi acum mergem să câştigăm la Suceava. Nu avem voie să mai cădem, e un meci foarte important şi sper să spălăm ruşinea cu Bacău de acasă. Mergem sigur să câştigăm.

Ei aleargă foarte bine, pe contraatac, pe faza a doua. Trebuie să nu greşim, să nu le dăm mingile şi să ne dea goluri uşoare. Pe poziţional ne descurcăm foarte bine şi putem contracara atacurile lor. Dacă noi o băgăm în poartă şi îi prindem noi pe ei, vom câştiga uşor, zic eu”, crede „Jean” Mazilu. „O să încercăm să ne concentrăm mai mult, să facem mai puţine greşeli pentru că se ştie că Suceava joacă în viteză şi dacă greşim mult, cu siguranţă o să profite de acele ocazii”, crede şi Ilieş.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: