Căutaţi de poliţişti cu câinele de urmă

La data de 09.05.2010, orele 06:30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Logreşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către N.  Nicolae, 33 ani, din satul Colţeşti, comuna Logreşti, judeţul Gorj, cu privire la faptul că în noaptea de 08/09.05 2010, orele  03:00, unchiul său N. Ştefan, de 76 ani, din localitate, aflându-se la un ţarc de oi, amenajat în afara satului Colţeşti, a fost agresat de către o persoană necunoscută, care, ulterior, i-a sustras două ovine.

La nivelul Poliţiei oraşului Tg-Cărbuneşti s-a constituit echipa operativă, care a efectuat cercetarea la faţa locului. Pe parcursul cercetărilor, folosindu-se câinele de urmă, acesta a indicat poliţiştilor traseul urmat de suspect, indicând locuinţa lui Ion C.C., de 23 ani, din comuna Logreşti, judeţul Gorj.

S-a mai stabilit faptul că la comiterea infracţiunii a participat şi Ion M., de 19 ani, din aceeaşi localitate.

Cele două ovine au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.

Poliţiştii au procedat la reţinerea celor doi suspecţi pe bază de ordonanţă, introducându-i în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

Astăzi, 10 mai a.c., poliţiştii îi vor prezenta pe cei doi suspecţi, Ion C.C. şi Ion M., cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu.

Biroul de presa IPJ Gorj

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: