Cazul tânărului bătut de doi consilieri locali, cercetat de poliţie

Un tânăr din Târgu Jiu acuza zilele trecute doi consilieri locali PSD de faptul că l-au bătut din cauză că face campanie altui partid. Pandurul a publicat vineri un articol pe această temă, iar poliţia s-a autosesizat şi face cercetări. Adrian Pinoşanu, cel care spune că a fost bătut de cei doi, a fost chemat de poliţişti să dea declaraţii.

Cei doi consilieri acuzaţi de agresarea lui Pinoşanu, Adrian Tudor şi Alin Rădulescu, au declarat că au aflat din presă despre acest scandal, care ar fi 100% inventat. Spun că nici măcar nu s-au mai întâlnit de 2-3 săptămâni şi că totul este doar o răzbunare politică. "Noi nu ne-am preta la aşa ceva. Avem un nume şi o carieră şi pentru nimic în lume nu ne-am strica imaginea cu un astfel de scandal. Noi am aflat din presă de existenţa lui. Cu Pinoşanu nu ne-am întâlnit de câteva săptămâni", susţin Adrian Tudor şi Alin  Rădulescu.

Adrian Pinoşanu, cel care a declarat că a fost bătut cu pumnii şi picioarele de social democraţi, până nu demult a fost coleg de partid cu cei doi. De curând a plecat însă la PD-L. Adrian Tudor a spus că acesta vrea să se răzbune pentru faptul că a fost dat afară din Partidul Social Democrat. Pinoşanu are însă şi martori care susţin afirmaţiile lui, cum că a fost bătut. Băiatul în vârstă de 21 de ani a declarat că între el şi Adrian Tudor au fost mereu divergenţe care acum au luat amploare.

Poliţia s-a autosesizat

Adrian Pinoşanu a fost chemat de poliţişti pentru a da declaraţii. Oamenii legii s-au autosesizat în urma articolului apărut în ziarul Pandurul. Pinoşanu îşi menţine declaraţiile şi spune că a fost urmărit şi bătut de cei doi consilieri locali. Adrian Pinoşanu a depus plângere împotriva celor doi consilieri din cadrul Primăriei Târgu Jiu. În cazul în care dosarul va fi înaintat de poliţie Parchetului, Tudor şi Rădulescu vor da şi ei cu subsemnatul. Astăzi Adrian Pinoşanu va intra în posesia certificatului de la Serviciul de Medicină Legală, care va clarifica situaţia.

Andrei Pinoşeanu a povestit că se plimba miercuri seara cu încă un prieten şi totodată coleg de partid prin cartierul CAM. Cei doi au sesizat că sunt urmăriţi, lucru care s-a şi confirmat, pentru că la un moment dat doi membri ai Partidului Social Democrat, mai exact Adi Tudor şi Alin Rădulescu, au coborât dintr-o maşină şi au început să-i lovească. La scurt timp a apărut şi un echipaj de la Poliţia Comunitară chemat de Adi Tudor, care este chiar fiul lui Ion Tudor, directorul poliţiştilor comunitari. Tinerii agresaţi susţin că au fost luaţi pe sus şi duşi la sediul Poliţiei Comunitare. „Miercuri am fost toată ziua supravegheaţi de cei de la vechiul partid. Spre seară mă plimbam cu prietenul meu prin cartierul C.A.M. şi dintr-o dată am văzut că o maşină vine spre noi, ne-am ferit, şi din ea au coborât Adi Tudor şi Alin Rădulescu care ne-au trântit la pământ, ne-au strâns de gât, iar apoi copilul domnului Tudor de la Poliţia Comunitară i-a chemat pe angajaţii tatălui şi le-a dat directive clare să ne ia telefoanele şi să ne pună la punct, pentru că noi avem înregistrări cu Adi Tudor când ne ameninţă. La poliţia comunitară a urmat încă o serie de bătaie”, au spus tinerii chiar în seara în care susţin că au fost agresaţi.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: