EXCLUSIV: Fila completă din agenda lui Ciurel

Redacţia Pandurul a intrat ieri în posesia filei complete din agenda pe care fostul director general al CE Rovinari, Laurenţiu Ciurel, a uitat-o în birou atunci când a fost demis.

Pandurul prezenta în premieră în primăvara acestui an o parte dintr-o agendă pe care Laurenţiu Ciurel nu a mai apucat să o ia din birou după ce a fost demis. În bucăţica de hârtie intrată în posesia noastră apărea o înşiruire de partide şi oameni politici în dreptul cărora erau trecute nişte cifre. Cum agenda era din perioada alegerilor, este uşor de presupus că cifrele reprezentau de fapt sume de bani date partidelor sub formă de sponsorizare. Ziar – 250, PSD – 800, Morega – 400, Manta – 150, Neguţ – 700, Bercea – 250. Total – 2.550. Acestea sunt o parte din însemnările găsite pe cea mai recentă agendă de lucru a lui Laurenţiu Ciurel, fost director general al Complexului Energetic Rovinari.

Interesant este şi programul de joi al directorului general Ciurel, care arată astfel: d-Rapid, A-Dinamo, A-Cluj, D-Târgovişte. Notiţele arată cel mai probabil interesul lui Ciurel pentru programul echipei de fotbal Pandurii, respectiv meciurile care urmau acasă şi în deplasare.

O altă notiţă greu de descifrat face referire la DNA şi un anume Sichitiu, probabil procurorul. În rest, datele legate de stocuri, de livrări şi aşa mai departe, pe care ne este greu să le descifrăm. Dacă cititorii noştri au mai multe informaţii, le aşteptăm cu interes.

În primăvara acestui an, Ciurel spunea despre agendă că este o făcătură a sindicatelor: „M-au sunat mai multe persoane din complex, care mi-au spus că liderii de sindicat se laudă cu o bombă de presă. Este o hârtie pe care spun că au luat-o din coşul de gunoi după ce am plecat eu. Îi cred în stare să umble prin coşul de gunoi, că sigur domnul Daviţoiu (n.r.: actualul director general) nu s-ar fi pretat la aşa ceva“. Recent, Ciurel a declarat în mai multe emisiuni televizate că nu este scrisul lui.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: