Ce a păţit Universitatea Craiova la primul meci amical

Universitatea Craiova s-a văzut învinsă de ruşii de la UFA, în primul meci amical din Austria. Antrenorul Marinos Ouzounidis a surpins după ce a schimbat sistemul de joc folosindu-l pe un post surpriză pe Dan Nistor.

În primul amical din stagiul din Austria, Universitatea Craiova a fost învinsă cu 2-0 de formaţia FC UFA, locul 13 în prima ligă din Rusia în sezonul trecut.  Golurile au fost marcate de Gamid Agalarov (10, 58). Universitatea Craiova a jucat slab în acest amical în care nu au fost . flosiţi câţiva jucători de bază care au fost menajaţi. Oltenii au fost dominaţi net şi au intrat numai de două în careul advers în prima repriză, când Ofosu şi Markovic n-au avut precizie la finalizare. Ruşii au controlat jocul, şi-au creat câteva mari ocazii de a marca, dar au reuşit să o facă pe o gafă a adversarilor, Agalarov profitând de construcţia haotică a Craiovei, a informat ProSport.

În partea secundă, Ouzounidis a surprins, scoţându-l pe Markovic, omul „de 20 de milioane de euro” al lui Mihai Rotaru şi trimiţându-l pe Dan Nistor în postura de vârf de atac. De asemenea, grecul a schimbat sistemul de joc, care s-a vrut un 3-4-3, dar cu Vlădoiu şi Mitran pe benzi, jucători fără aport ofensiv, Craiova a jucat de fapt într-un ciudat 5-2-3.

Ruşii şi-au majorat avantajul în repriza secundă, prin acelaşi Agalarov, apoi au introdus rezervele pe teren şi le-au lăsat posesia craiovenilor, care însă nu au avut nicio oportunitate clară de gol până la finalul meciului. Tot ruşii au ratat două uriaşe ocazii, a doua în doi timpi, după ce Lazar a respins, adversarii şutând în transversală.

Marinos Ouzounidis a folosit următoarea echipă: Pigliacelli (65 Lazar) – Vlădoiu (77 Benga), Bălaşa, M. Constantin, Mitran (89 Sala) – Mateiu (77 Danciu), Bic  – Gustavo (65 Mărieş), Nistor (89 Croitoru), Ofosu (65 Mamut) – Markovic (46 Screciu).

În cadrul stagiului tirolez, alb-albaştrii vor mai întâlni echipele: WSG Swarovski Tirol (Austria), pe 29 iunie, SV Horn (Austria), pe 2 iulie și Olympiacos Pireu (Grecia), pe 3 iulie.

Vizualizări: 1,493

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: