Pandurii, între Liga 3 şi Liga 2

Fostul preşedinte de la Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, îşi doreşte ca echipa fanion a Gorjului să joace în Liga 3 în noul sezon. Conducerea clubului a depus însă documentele de licențiere și pentru Liga 2 în speranţa că vor rămâne locuri neocupate în acest eşalon, dar şansele sunt minime pentru că Pandurii este a patra retrogradată. 

Pandurii Târgu Jiu a retrogradat sportiv în Liga 3 dar a depus documente şi pentru licenţierea de la Liga 2, acolo unde ar putea juca doar dacă vor fi două serii sau dacă nu vor lua licenţa alte echipe. În acest ultim caz, Pandurii ar fi a patra echipă care ar avea dreptul să evolueze în Liga 2 dintre cele retrogradate şi şansele sunt extrem de mici.

 La fel ca şi sezonul trecut, fostul preşedinte de la Pandurii, actualmente principal creditor al clubului, Marin Condescu, optează pentru înscrierea în Liga 3 şi formarea unei echipe puternice cu care să atace promovarea. „Din punct de vedere sportiv Pandurii a retrogradat în Liga 3 de fotbal. Există o posibilitate minimă de a mai juca în Liga 2, dacă alte echipe nu ia licenţa dar şi dacă noi obţinem licenţa pentru Liga 2”, a precizat Condescu la Radio Infinit.

Acesta a lăsat să se înţeleagă că nici problema licenţei pentru a juca în Liga 2 nu este rezolvată încă: „Chiar dacă noi am început să achităm datoriile către angajaţii care nu au primit bani de patru ani şi către jucători, nu am finalizat acest proces încă, şi s-ar putea să nu îl finalizăm până la încheierea programului de licenţiere din Liga 2. În Liga 3 sigur putem merge dar în Liga 2, chiar dacă am obţine această licenţiere, suntem a patra echipă care am avea dreptul să evoluăm în Liga 2 pentru că am terminat pe penultimul loc”.

Luni va avea loc Adunare Generală a FRF şi se va stabili exact componenţa Ligii 2 şi sistemul competiţional din noul sezon dar şi ultimele detalii legate de promovare şi retrogradare de la liga 3.

Vizualizări: 1,968

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: