Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Universitatea Craiova îşi testează vineri noile achiziţii

Ultimul sosit în lotul Universităţii Craiova, Antoine Conte, va debuta la olteni vineri, în amicalul programat cu o echipă din Rusia. Echipa din Bănie va juca cu FK UFA în cantonamentul din Austria.

Nou venit la Craiova, Antoine Conte ar putea debuta pentru Universitatea Craiova în amicalul programat vineri, cu ruşii de la FK UFA, în Austria.  După ce i-a adus pe portarul David Lazar şi pe fundaşul central Valerică Găman, ambii de la Astra Giurgiu, şi pe mijlocaşul Alexandru Mărieş, de la Comuna Recea, Universitatea Craiova a perfectat şi transferul fundaşului francez Antoine Conte (27 de ani), care a evoluat în ultimele patru sezoane în Israel, la Beitar Ierusalim. Conte poate evolua atât stoper, cât şi fundaş dreapta şi se declară bucuros că şi-a găsit echipă, după ce nu a mai jucat de o jumătate de an.

Pe 25 iunie este programat primul joc de verificare, cu echipa rusă FC UFA, pe 29 iunie se va juca un meci cu echipa austriacă de liga a treia WSG Swarovski, pe 2 iulie Universitatea va înfrunta formaţia austriacă de ligă secundă SV Horn, iar ultimul meci va avea contra campioanei Greciei, Olympiacos Pireu.

Vizualizări: 709

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: