ACS Viitorul Târgu Jiu, asaltată de jucători de Liga 1

ACS Viitorul Târgu Jiu este într-o perioadă de reconstrucţie a echipei după plecările numeroase din vară. Clubul patronat de Nicolae Sarcină este asaltat de jucători care vor să joace pe stadionul din Târgu Jiu, mulţi dintre aceştia fiind chiar din Liga 1, după cum a precizat team-managerul Gabriel Răscol.

ACS Viitorul Târgu Jiu atrage chiar şi jucătorii din Liga 1 fiind cunoscută ca o echipă care dă contracte foarte mari, sezonul trecut jucătorii recunoscând că sunt comparabile cu cele din Liga 1. În această perioadă de formare a lotului, până la plecarea în cantonamentul de vară, echipa trece printr-o perioadă de tatonare, pentru a alege cei mai buni jucători după cum a precizat la Radio Infinit team-managerul Gabriel Răscol care a spus că se poartă discuţii cu jucători care doresc să facă performanţă şi că clubul este asaltat de „o grămadă de jucători care doresc să vină la echipă”.  Acesta a mai precizat că este în discuţii avansate cu trei-patru jucători de Liga 1 şi Liga 2 dar nu poate da numele acestora: „Sunt sportivi care au cochetat și cu echipe de Liga 1 dar și cu echipe de Liga 2 din România. Nu vreau să dau nume pentru că am mai discutat cu 3-4 dintre ei şi vin sau ne sună şi fac licitaţie, spun să le trimitem oferta sau întreabă „Cât ne daţi?” sau „De ce ne daţi atât că ştiţi că ăia ne dau mai mult?” Şi am zis că nu mai facem aşa, vin la faţa locului, ne înţelegem apoi semnează şi rămân în cadrul clubului. Până în momentul în care suntem în discuţii avansate cu aceşti jucători şi vom semna nu putem să dăm nume”.

Sezonul trecut au fost aduşi în iarnă o serie de jucători de valoare, de la Turris Oltul, echipă desfiinţată între timp şi care a renunţat în pauza de iarnă la jucătorii cu cele mai mari contracte. Trei dintre aceştia au ajuns la ACS Viitorul, printre aceştia fiind şi Alin Buleică, cel care jucase în Liga 1 pentru Pandurii.

Vizualizări: 13,345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: