Ce antrenor va sosi la Craiova din ianuarie 2021

Universitatea Craiova aduce întăriri şi la nivelul băncii tehnice în pauza de iarnă. Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, vrea să aducă, la reunirea din luna ianuarie, un nou antrenor secund care va completa staff-ul celor de la Universitatea Craiova.

Postul de lui Corneliu Papură nu a fost în siguranță încă din ziua în care a fost numit, după plecarea lui Cristiano Bergodi. Mirel Rădoi, Adrian Mutu și Edi Iordănescu au fost numele vehiculate pentru banca formației din Bănie. Șefilor nu le-a picat bine eșecul din partida cu FCSB, iar, de obicei, antrenorul principal este unul dintre cei arătați cu degetul la înfrângeri. Corneliu Papură nu a scăpat de critici, iar acum primește și ajutor: un nou antrenor secund.

Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, spune că va merge pe mâna lui Corneliu Papură până la finalul sezonului, dar că acesta va primi întăriri, respectiv un nou antrenor secund care va completa actualul staff. „Da, domnul Benga o să facă parte din staff-ul nostru, începând cu data de 2 ianuarie”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.

Octavian Benga a antrenat ultima oară pe ASU Poli, echipă de la timona căreia a fost înlocuit de Dan Alexa. Benga a mai fost antrenor secund la Unirea Sânnicolau Mare, Victoria Brăneşti și ACS Poli Timișoara. Ca „principal”, tehnicianul a stat pe banca echipelor CSM Școlar Reșița și CSC Ghiroda și Giarmata Vii şi are licența UEFA PRO.

Vizualizări: 1,470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: