Ce au făcut elevii unui liceu din Târgu-Jiu pentru o familie cu probleme

Elevii unui liceu din Târgu-Jiu au sărit un ajutorul a patru fetițe minunate crescute cu greu de mama și bunicul lor. Liceenii de la Colegiul Comercial ”Virgil Madgearu” au aflat povestea familiei Mureșan din comuna Bălești și au întins o mână de ajutor.

Cele patru fetițe ale familiei Mureșan din satul Tălpășești al comunei Bălești au vârste cuprinse între 4 și 13 ani și visează la o viață mai bună. Crescute doar de mamă și bunic, pentru ele, fiecare zi este o luptă pentru existență în condiții greu de imaginat pentru mulți copiii de vârsta lor. Cu toate acestea, educația primită le ajută să treacă mai ușor peste sărăcia în care trăiesc.

Elevii  Colegiului Comercial ”Virgil Madgearu” au aflat povestea lor și le-au întins o mână de ajutor.

”Familia Mureşan din satul Tălpășești, 4 fetițe minunate, cu vârste cuprinse între 4 si 13 ani, crescute doar de mama și bunicul lor, foarte iubitoare și gingașe, extrem de rușinoase și respectuoase cu o buna educație primită de la mama lor,o femeie ce încearcă de una singură să le ofere tot ce îşi doresc,  astăzi împreună cu ai mei colegi şi cu ajutorul întregului colectiv de la Colegiul Economic Virgil Madgearu, am reușit să le facem o surpriza, în limita resurselor disponibile, însă aceste ființe minunate merită înzecit”, a povestit Mihai pe pagina de socializare.

Gestul făcut de elevi este mult prea mic pentru nevoile aceste familii. ”Eu împreună cu această "echipa" de oameni extraordinari, după discuțiile pe care le-am avut cu mama căreia nu-i venea să creadă ce se întâmplă, extrem de rușinoasă, cu greu își găsea curajul să spună de ce ar avea nevoie. Pentru aceste fetițe drăgălaşe am reuşit să facem o lista cu lucrurile ce le-ar fi necesare. Facem un apel umanitar către voi toţi, cei care aveți posibilitatea și doriți să ajutați această familie minunată, ne puteți contacta în privat. Dar din dar se poate face rai și pentru aceşti îngerași!”, a mai spus Mihai.

Galerie foto



Vizualizări: 4,380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: