Ce buget a primit CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu poate în sfârşit să înceapă activitatea după ce s-a aprobat bugetul pentru acest an. Directorul Robert Bălăeţ nu a primit bugetul solicitat, cel de două milioane de lei, despre care s-a vorbit iniţial, între timp discutând cu cei patru consilieri numiţi în Comitetul Director un buget mai mic, de 1,2 milioane.

În ultima şedinţă a Consiliului Local din luna aprilie, cea în care s-a votat bugetul local, consilierii locali au votat şi bugetul noului CSM Târgu Jiu, club condus de directorul Robert Bălăeţ.

După ce s-a numit Comitetul Director, directorul Bălăeţ a purtat discuţii cu cei patru consilieri numiţi să facă parte din conducerea clubului, atât pe tema bugetului, cât şi a organigramei clubului.

Bugetul pentru acest an aprobat deja de Consiliul Local, va fi de 12 miliarde de lei vechi, cu opt miliarde mai mic decât suma vehiculată iniţial. Cum clubul este la început de drum, va fi foarte dificil să se descurce cu mai puţini bani, ştiut fiind că atunci când se înfiinţează o astfel de entitate sportivă  este nevoie de un buget mai mare fiind vorba de afilieri, legitimări, vize medicale etc. Dar cum directorul clubului are deja o conducere ostilă, Comitetul Director fiind format din cei trei consilieri PSD şi unul de la PSRo, chiar cei mai mari contestatari ai acestuia după ce a câştigat concursul, şi cei care au întârziat cu aproximativ o lună validarea concursului, era de aşteptat ca Robert Bălăeţ să nu aibă parte de un sprijin foarte mare.

Cu trei secţii care vor funcţiona pentru început, CSM Târgu Jiu va trebui să angajeze antrenori şi personal pentru secţiile de handbal, baschet şi volei, să achiziţioneze materiale sportive pentru desfăşurarea activităţii, echipamente de joc,  şi să angajeze şi personal la club.

Pe lângă directorul care conduce clubul, CSM va avea în schema de personal doi economişti şi un jurist precum şi trei experţi sportivi (antrenori), după cum s-a discutat la şedinţa de consiliu. Discuţii aprinse au fost pe tema angajării a doi economişti, unii dintre consilierii susţinând delegarea unor specialişti din cadrul primăriei. Până la urmă consilierii au ajuns la concluzia că au de votat doar bugetul clubului pentru anul în curs.

Vizualizări: 1,108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: