Cristi Pustai, supervizor la antrenament la Pandurii

Antrenorul echipei Pandurii, Adrian Bogoi, a recunoscut public, încă de săptămâna trecută, că a discutat cu fostul antrenor gorjenilor, Cristi Pustai, cel care a condus Pandurii în grupele Europa League. Directorul tehnic al celor de la Gaz Metan Mediaş a fost văzut din nou la Târgu Jiu după Paşte, fiind surprins de jienii.ro la antrenamentul echipei din Târgu Jiu.

Faptul că Adrian Bogoi şi stafful său se consultă cu Cristi Pustai nu mai era un secret, dar oficialii de la Pandurii  spun că nu există nici un pericol să îl înlocuiască pe Adrian Bogoi şi că  fostul tehnician e doar în vizită la prietenul său Iosif Biro, directorul sportiv al gorjenilor.

Totuşi, conform jienii.ro, care a publicat joi mai multe fotografii realizate a doua zi de Paşte, Cristi Pustai se afla pe teren şi îi acorda sprijin antrenorului principal al echipei, Adrian Bogoi. Cristi Pustai s-a aflat la Târgu Jiu şi săptămâna trecută, asistând la meciul dintre Pandurii şi CS Baloteşti. Se pare că sfaturile fostului tehnician au fost benefice pentru Adrian Bogoi şi pentru echipă, meciul fiind câştigat cu 4-0 de Pandurii.

Pentru că Antrenorul Cristi Pustai a fost văzut la Târgu Jiu numai în timpul său liber, fiind în continuare director tehnic la Gaz Metan Mediaş, probabil e doar consilier al celor de la Pandurii, echipă cu care a recunoscut mereu că a rămas în relaţii foarte bune şi de care îl leagă cel mai frumos parcurs din viaţa echipei din Târgu Jiu, respectiv titlul de vicecampioană a României în sezonul 2012– 2013 şi calificarea istorică a echipei Pandurii în grupele Europa League.

Vizualizări: 1,110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: