Pandurii au reluat antrenamentele chiar de Paşte

Jucătorii de la Pandurii nu au avut parte de sărbători liniştite pentru că au fost chemaţi la antrenamente chiar de luni, a doua zi de Paşte. Adrian Bogoi a rechemat echipa din prima zi a săptămânii pentru a pregăti meciul din week-end cu Luceafărul Oradea.

Pandurii Târgu Jiu va juca la finalul săptămânii cu una dintre echipele cu care se află în luptă pentru evitarea retrogradării. Pandurii se află pe locul 14 după etapa a 32-a, cu 37 de puncte, iar adversarul de la Luceafărul Oradea se află pe locul 12 cu 39 de puncte.

Meciul se anunţă a fi un derbi din subsolul clasamentului, pentru că Pandurii poate trece peste Luceafărul în clasament şi poate lua un avans substanţial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. După victoria clară cu 4-0 din meciul cu CS Baloteşti, fotbaliștii de la Pandurii au un moral mai bun şi aşteaptă cu încredere următorul meci, după cum a precizat antrenorul Adrian Bogoi: „Acum aşteptăm cu încredere şi meciurile viitoare. Ne aşteaptă în continuare meciuri dificile, vrem să luăm puncte la fiecare meci, iar cel mai important acum este primul meci cu Luceafărul din weekend. Dacă la acest meci luăm trei puncte, ne apropiem foarte mult de realizarea obiectivului, acela de a rămâne în Liga a doua. Cel mai important meci este acum meciul cu Luceafărul. Ne bucurăm de cele trei puncte luate la acest ultim meci, dar sperăm ca şi la meciul cu Luceafărul să luăm toate cele trei puncte puse în joc”.

Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Luceafărul Oradea se va disputa sâmbătă  4 mai de la ora 11:00, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: