Rămâne sau nu Reghecampf la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf e antrenorul Universității Craiova din vara trecută, contractul său fiind valabil pe o perioadă de doi ani. Echipa din Bănie a ratat obiectivele din acest sezon dar Dinu Gheorghe crede că tehnicianul de 46 de ani merită să continue la formația olteană.

Dinu Gheorghe, fost conducător al unor echipe ca Rapid sau Dinamo, a declarat la ProSport Live că patronul Mihai Rotaru nu trebuie să-l îndepărteze pe „Reghe” de pe bancă, ci e nevoie de întărirea lotului.

Mihai Rotaru și Laurențiu Reghecampf vor să continue colaborarea la Universitatea Craiova, obiectivul fiind câștigarea titlului în Liga 1. Chiar dacă se discutase și despre varianta ca Mirel Rădoi să fie instalat ca antrenor la Universitatea Craiova, se pare că tehnicianul oltenilor va mai rămâne un an la formaţia olteană. „Dacă domnul Rotaru vrea să facă din echipa asta ceva atunci e normal să-l lase pe Reghe. Lotul nu e făcut cu acordul lui, a venit pe parcurs și nu e ușor să ai un lot pregătit de altcineva și să lucrezi cu el. Acum a făcut o evaluare și poate spune: șapte pleacă și aducem alții. Nu totul pleacă de la bani. Gigi Becali are bani și nu câștigă de mulți ani titlul. banii doar asigură un suport. Eu să fiu Rotaru un minut aș lua decizia să continui cu Reghecampf. I-aș atrage mai multă răspundere. El să vină cu propuneri: am nevoie de jucători acolo.  Cei din jurul domnului Rotaru nu știu ce rol au, poate unul negativ că echipa nu performează la nivelul investiților. Reghe trebuie lăsat încă un an și apoi să tragă linie domnul Rotaru” a declarat Dinu Gheorghe la ProSport Live.

Formația din Bănie încheie sezonul pe locul trei, a ratat finala Cupei României, fiind învinsă de Sepsi, și va juca barajul pentru Conference League. FRF a anunţat  că data de disputare a barajului pentru participarea în competițiile europene se modifică: din 29 mai 2022 în 27 mai 2022.

Vizualizări: 476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: