CE Craiova şi-a dat în sfârşit acordul pentru Electra

Adunarea Generală a Acţionarilor de la Complexul Energetic Craiova şi-a dat acordul de înfiinţare a companiei Electra, prin fuziunea cu alte societăţi de profil. Şedinţa AGA a fost mult întârziată, din cauza unor contestaţii depuse în instanţă de Fondul Proprietatea.

„Joi am ţinut la Bucureşti şedinţa AGA, în care şi Complexul Energetic Craiova a aprobat înfiinţarea companiei Electra. După cum ştiţi noi am fost contestaţi de către Fondul Proprietatea. A urmat trimiterea de către magistraţi a unor ordonanţe prezidenţiale prin care s-a suspendat înfiinţarea companiei Electra, după care s-a judecat procesul în faza lui finală”, susţine Constantin Bălăşoiu, directorul CE Craiova.

Principalul contestatar al înfiinţării Electra rămâne în continuare Fondul Proprietatea. Au avut loc mai multe discuţii cu reprezentanţii Fondului, dar până acum nu s-a concretizat ceva. „Discuţiile au avut loc cu Fondul Proprietatea, urmează ca discuţia finală să fie consimţită în funcţie de un protocolul semnat între Ministerul Economiei şi fond la o dată ulterioară. Discuţiile au fost deocamdată exploratorii, urmând ca în următoarea perioadă să se convină anumite lucruri aşa cum au fost ele pronunţate. Noi le-am solicitat să renunţe la acţiunile în instanţă, dar îmi e greu să vă spun dacă vor face asta şi când”, mai spune Constantin Bălăşoiu.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: