Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ce crede Ureche despre alegerile de la Roşiuţa

Golea are mai multe şanse să câştige alegerile de la Sindicatul Roşiuţa decât Roşca, a declarat sindicalistul Constantin Ureche. Acesta observă de pe margine lupta sindicală de la Roşiuţa şi crede că Nelu Roşca nu are prea multe şanse să câştige deoarece minerii nu vor vota vreodată un om îngâmfat.

Nu demult a fost conferinţă de alegere a preşedintelui Sindicatului de la Lupoaia, unde Constantin Ureche a pierdut în faţa lui Nicolae Bădiţă. O situaţie asemănătoare are loc şi la Roşiuţa unde Severus Militaru a fost forţat să plece din fruntea sindicatului, chiar de către adjunctul său.

Ureche spune că nu este foarte interesat de ceea ce se întâmplă la Roşiuţa, dar aceasta este un subiect pe care minerii îl discută şi din câte a auzit Alexandru Golea are mai multe şanse decât Nelu Roşca. Ureche argumentează afirmaţia. „Nu pot să mă bag eu în treburile lor pentru că nu e treaba mea, dar din ce discută lumea, pentru că Motru e un orăşel mic, Roşca nu are nicio şansă. Sandu, aşa cum îi zicem noi (n.red-Alexandru Golea) este cunoscut ca fiind un om echilibrat, responsabil, altfel decât Roşca. Neluţu e plin de el, îngâmfat. Parcă dacă faci o facultate e mare lucru, diplomele se cumpără acum. Trebuie să mai lase mândria asta pentru că nu ţine la oameni“, a declarat Ureche.  

Pe de altă parte, dacă este adevărat şi Nelu Roşca beneficiază de ajutor din partea directorului Carierei Roşiuţa Ion Ghiga, lucrurile se schimbă. „Singura şansă a lui Neluţu e directorul Ghiga, altfel...“, a încheiat acesta.  

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: