Işfan şi Caragea, aproape de un transfer la Bucureşti

Inspectorul general şcolar Ion Işfan şi şeful Inspectoratului de Poliţie (IPJ) Gorj Viorel Salvador Caragea sunt aproape de o promovare la Bucureşti, potrivit unor surse din cadrul PSD Gorj. Şeful Inspectoratului Şcolar Ion Işfan confirmă faptul că sunt discuţii pe această temă.

Printr-o hotărâre aprobată de cabinetul Victor Ponta înainte de alegerile din 9 decembrie au mai răsărit încă 13.236 de funcţii în administraţia centrală. Doi gorjeni ar putea ocupa unul din cele 72 de mii de posturi din guvernarea USL. Este vorba despre Ion Işfan, şeful învăţământului din Gorj şi comandatul Viorel Caragea. Işfan pentru că este preferat de persoane importante din Bucureşti, iar Caragea pentru că nu a fost cuminte.

Ioan Işfan şi-a mai dorit şi altă dată un post în administraţia centrală şi spune că ar fi mândru să facă parte din Guvernul Ponta. „Sunt nişte vorbe, discuţii, le-am auzit şi eu, dar nu e ceva concret. Până nu văd eu hârtia nu am ce să comentez. Evident că pentru mine ar fi o onoare“,  a spus acesta.

Işfan a menţionat că de această dată nu i s-a cerut CV-ul însă probabil este acolo de pe vremea când i l-a dat Ecaterinei Andronescu sau lui Ioan Mang, foşti miniştri ai Educaţiei.

Un alt promovat pare a fi Viorel Caragea. Potrivit aceloraşi surse, Caragea este în conflict cu prea mulţi dintre subordonaţii săi, care l-au acuzat de purtare abuzivă. Pentru a fi îngropate dosarele, Caragea va fi mutat pe un post călduţ la Bucureşti, spun sursele.

CĂUTĂRI

Surse din PNL susţin în schimb că se caută un post călduţ şi pentru fostul subprefect Marcel Romanescu, intrat în rândurile liberalilor înainte de alegeri. Problema este că PSD a ocupat deja aproape toate funcţiile de director. Romanescu ar fi pus ochii pe scaunul lui Horaţiu Gorun de la Direcţia de Tineret şi Sport, acesta din urmă fiind unul din puţinii pedelişti rămaşi în funcţie.

Vizualizări: 233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: