Ce o sfătuieşte Gârjoabă pe nepoata Bianca Drăguşanu

Fostul director de Resurse Umane de la Turceni, Corneliu Gârjoabă, urmăreşte cu atenţie conflictul dintre Bianca Drăguşanu şi soţul ei, Victor Slav. Prezentatorul de la Pro TV a anunţat că va divorţa de Bianca, după ce aceasta a fost la Paris cu fostul ei iubit, fotbalistul Adrian Cristea. Gârjoabă o sfătuieşte pe Bianca să nu mai umble după alţii şi să-şi vadă de familie.

Gârjoabă este moşul de botez al Biancă Drăguşanu, aşa că îşi permite să o apostrofeze. Mama Biancăi şi soţia lui Gârjoabă sunt verişoare. Gârjoabă a fost invitat la nunta Biancăi cu Victor, fotografia cu mirii apărând în toate tabloidele. Acum, Corneliu Gârjoabă este atent şa ce se întâmplă în familia Slav şi nu vede cu ochi buni ieşirile publice. Gârjoabă spune că a vorbit cu mama Biancăi de Revelion, dar nu i-a zis că ar fi probleme între cei doi.

Fostul director a declarat că a rămas „perplex“ când a văzut ce s-a întâmplat. „Familia mea nu este aşa, eu cu soţia mea avem peste 35 de ani de căsătorie. Sfatul meu este să îşi vadă fiecare de familie, să nu mai umble după absolut nimeni, nici el, nici ea. Am rămas mut”, a declarat el la un post local de televiziune, menţionând că tinde să-i dea dreptate lui Victor Slav, dar se abţine de la mai multe comentarii.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: