Ce oferă restaurantele din Târgu Jiu în noaptea de Revelion

Gorjenii care nu vor să-și petreacă noaptea dintre ani acasă și aleg un restaurant din municipiul Târgu-Jiu trebuie să scoată câteva sute de lei din buzunar. Restaurantele se întrec în oferte și pregătesc o serie de surprize pentru noaptea de Revelion. Prețurile pornesc de la 150 de lei de persoană și ajung la 280 de lei, iar unele restaurante fac reducere de 50% pentru copiii sub 14 ani. Gorjenii nu s-au îngrămădit să-și facă rezervări, iar restaurantele nu și-au ocupat locurile, deși a mai rămas puțin până la Anul Nou.

Cel mai scump Revelion anul acesta este la Restaurantul Ambasador. Cei care decid să-și petreacă aici noaptea dintre ani trebuie să știe că distracția îi va costa 280 de lei de persoană. Atmosfera va fi întreținută de Bacio, iar la miezul nopții cei prezenți vor avea parte de un foc de artificii. Pe locul al doilea în ceea ce privește tariful de revelion este Restaurantul Anna Events, unde Revelionul 2014 costă 270 de lei de persoană. Prețul este mult mai mic față de anul trecut, când a fost 350 de lei. Aici meniul este all inclusiv, iar de buna dispoziție a petrecăreților se va ocupa o formație din Deva, dar și binecunoscutul Daniel Vivaldi. Ca de obicei va fi prezent și un DJ, iar la trecerea dintre ani nu va lipsi focul de artificii.

Rock combinat cu muzică populară

Restaurantul Rebeca se află pe locul al treilea în ceea ce privește tariful pentru noaptea de Revelion, numai că aici nu mai sunt foarte multe locuri libere pentru petrecerea dintre ani. Aici seara de Revelion costă 225 de lei de persoană, tarif care include masa festivă, jocul de artificii și spectacolul oferit de Victorița Lăcătușu și un rocker. Pe lângă cei doi, organizatorii au o serie de surprize pentru cei care aleg să-și petreacă aici noaptea dintre ani.

Oferte pentru copii şi plată în rate

Restaurantul Dumbrava organizează Revelion cu 170 de lei de persoană. Meniul este all inclusiv, iar Romică Bădoiu va întreține atmosfera împreună cu cei de la To Dance. Nici de aici nu va lipsi focul de artificii. Cei care vor veni aici trebui să plătească un avans și atunci își aleg masa la care vor să stea, iar diferența de bani o achită cu două zile înainte de marele eveniment. Le Restaurantul Brâncuși, tariful este același, numai că aici va fi organizat un cafe-concert, va fi DJ, muzică ușoară și lăutărească. Copiii sub 14 ani au reducere.

Dans oriental, modern și marinăresc

Restaurantul Jacqueline va practica acele mai mici tarife pentru noaptea de Revelion, însă programul va fi cel mai diversificat. Fiecare persoană va plăti 150 de lei, iar pe lângă meniul tradițional va avea parte de distracție la maxim. Pe lângă formațiile de muzică ușoară și populară, vor fi prezente trupe de dans modern, oriental, marinăresc, va fi DJ și bine înțeles focul de artificii.

Meniu românesc, cu ciorbă de potroace

Și la Restaurantul Hotelului Gorj prețul este unul accesibil. Cu 150 de lei, târgujienii pot petrece o noapte de neuitat la trecerea dintre ani. Aici avantajul celor care petrec Revelionul este că, la miezul nopții, pot vedea fără probleme focul de artificii pregătit de municipalitate în centrul orașului. Mai mult decât atât, spre deosebire de restul restaurantelor din Târgu-Jiu, spre dimineață aici petrecăreții vor fi serviți cu ciorbă de potroace.

Fănică Popescu va cânta la Restaurantul Lexi Star

La restaurantul Lexi Star din Târgu-Jiu meniul este 150 de lei, iar pentru copiii sub 14 ani meniul este la jumătate de preț. Și aici distracția și voia bună vor fi la loc de cinste, pentru că pe lângă formațiile de muzică ușoară și populară, Fănică Popescu va fi prezent în mijlocul petrecăreților. În mod sigur, naistul va face show, fiind cunoscut pentru cântările la nucă, la sticlă, la frunză şi la multe alte obiecte.

Vizualizări: 563

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: