Ce oferte fabuloase a avut Rotaru pentru jucătorii Craiovei

Patronul celor de la Universitatea Craiova, a anunțat că a refuzat oferte uriașe în vara anului trecut. Mihai Rotaru a făcut acum dezvăluiri tari de oferte uriașe pentru Andrei Ivan, Jovan Markovic și Ștefan Baiaram.

Universitatea Craiova, club patronat de Mihai Rotaru, are datorii de peste 17 milioane de euro, potrivit rapoartelor fiscale pe 2022 prezentate de gsp.ro. Finanțatorul echipei din Bănie a explicat, însă, că ar fi putut evita această situație în vara anului trecut, când pe adresa clubului au venit oferte uriașe pentru jucători. Mihai Rotaru a refuzat să le semneze dezlegarea fotbaliștilor deoarece a dorit să se lupte la titlu în acest sezon.

Acesta a ținut să menționeze că, dacă ar fi acceptat să îi cedeze pe Andrei Ivan, Jovan Markovic și Ștefan Baiaram, clubul ar fi înregistrat chiar și profit în 2022.  „Universitatea Craiova nu era pe pierdere dacă nu am fi luat hotărârea să nu vindem niciun jucător în vara anului trecut.

Am avut oferte clare! Pentru Andrei Ivan a existat o ofertă de 3,1 milioane de euro, pentru Ștefan Baiaram o ofertă de 4,5 milioane de euro, iar pentru Markovici de 3,8 milioane de euro. Plus alte discuții, care ar fi depășit suma de 12 milioane de euro. Dar am decis să nu vindem jucători pentru că asta a fost politica clubului nostru.

Dacă vindeam acești jucători pierderea de cinci milioane de euro nu mai exista și practic eram și pe un plus de 7 milioane de euro! Mai mult, dacă vă uitați în comparația celor două cluburi, Universitatea stă mult mai bine la toate capitolele, mai puțin la cel de vânzarea jucătorilor. Eu consider că jucătorii mei sunt mult mai valoroși decât sumele pe care le-am primit pentru ei”, a declarat Mihai Rotaru, pentru sursa citată.

Vizualizări: 717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: