Dramă în familia Simonei Halep

Bunica Simonei Halep a încetat din viață iar pentru sportivă vestea este o nouă dramă, după cea prin care trece pentru că nu poate juca. Un mesaj tulburător al jucătoarei a fost postat pe rețelele de socializare ale tenismenei.

Simona Halep a suferit o pierderea grea în aceste zile după ce bunica ei a murit. Sportiva trece prin momente grele, după ce persoana care a crescut-o a decedat în cursul zilei de miercuri, 22 martie.

Jucătoarea de tenis din România a făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare și a transmis un mesaj plin de emoție. Textul postat de jucătoarea de tenis este însoțit de o poză în care ea se află alături de bunicii ei, părinții lui Stere Halep, amândoi trecuți în neființă.

„Maia, ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viața veșnică! Papule, ai grijă de ea”, sunt cuvintele emoționante transmise de Simona Halep prin intermediul rețelelor de socializare.

Bunica Simonei Halep a rememorat cu câțiva ani în urmă cum era jucătoarea de tenis atunci când era copil. Aceasta „bătea mingea toată ziua”, iar peretele unde se antrena a fost renovat de mai multe ori.

„Am crescut-o ca pe ochii din cap. O plimbam pe aici toată ziua cu căruciorul. Uite aici, la casa asta de vizavi, stătea unul, un român, și îi spuneam să o lase să se joace la el la perete că e mai aproape și o lăsa. Aici stătea toată ziua și paca-paca. Când mă trezeam dimineața o găseam aici la peretele ăsta, bătea mingea de la patru ani”, a povestit cea care a crescut-o pe Simona Halep.

Vizualizări: 764

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: