Oltenii au lămurit situația posibilei înlocuiri a lui Nicolo Napoli

Apariția unor tensiuni la echipa patronată de Adrian Mititelu era inevitabilă după ratarea calificării în play-off de către olteni, mai ales că s-a luptat mult pentru rejucarea meciului cu Sepsi, de care depindea această calificare. Totuși conducerea clubului nu confirmă că s-ar fi mers atât de departe până la încercarea înlocuirii antrenorului.

Conform presei centrale, Mititelu s-ar fi supărat pe antrenorul Nicolo Napoli după ce FC U Craiova a pierdut calificarea în play-off, în urma înfrângerii cu 4-0 suferită în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe. Tot în presă au apărut speculații potrivit cărora italianul ar urma să fie dat afară de patronul Adrian Mititelu.

Președintele celor de la FC U Craiova, Marcel Pușcaș, a vorbit despre posibilitatea încetării colaborării dintre Adrian Mititelu și antrenorul Nicolo Napoli, explicând că sursele oficiale nu confirmă acest scenariu, al înlocuirii lui Napoli cu Nicolae Dică. „Ambii au contracte până la finalul sezonului. Napoli are ca obiectiv câștigarea play-out-ului și o bună evoluție în Cupa României, iar Dică abia ce s-a înhămat la salvarea de la retrogradare a Mioveniului. Și dacă ar dori Mititelu să-l angajeze pe Dică n-ar putea. Nu permite regulamentul. Deocamdată, sursele oficiale la FCU Craiova sunt patronii Mititelu și cu subsemnatul. Orice altă părere înseamnă doar speculații și deci, cancan”, a scris Marcel Pușcaș pe facebook despre situația antrenorului italian Nicolo Napoli.

Totuși analiștii sportivi văd imposibilă o colaborare pe termen lung a familiei Mititelu cu Nicolo Napoli, mai ales că se consideră că lotul este valoros, peste valoarea antrenorului. „Ei au o problemă, o mare parte din nivelul lotului este peste nivelul antrenorului. Nu îl văd pe Napoli să ducă echipa la performanță, el e dominat de familia Mititelu. Napoli nu este pentru Craiova în momentul acesta, la ce vrea Mititelu. Am avut o colaborare la Brașov (n.r. cu Nicolo Napoli), dar nu a durat decât două săptămâni, a fost o nepotrivire de caracter”, a spus analistul Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Lui Nicolo Napoli i se mai reproșează, mai ales faptul că are în primul rând probleme serioase în ceea ce privește comunicarea în cadrul echipei pentru că nu știe limba română și  nu știe nici engleză.

Vizualizări: 1,106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: