Start în Campionatul Național de Handbal Feminin Junioare 4

CSM Târgu Jiu anunță că va debuta și Campionatul Național de Handbal Feminin Junioare 4. Dacă la masculin-juniori 4, orașul Târgu Jiu a fost gazda Turneul Euroregiunea RO 04, la feminin, orașul Râmnicu Vâlcea va fi timp de două zile capitala regională a handbalului feminin la nivel de junioare 4.

Echipa CSM Târgu Jiu Junioare 4, pregătită de Paula Pagnejer, a fost repartizată în Grupa A, alături de reprezentantele județelor Olt și Dolj. Cele mai mici handbaliste de la CSM Târgu Jiu merg cu gânduri mari la Râmnicu Vâlcea, anunșă clubul pe pagina oficială. Fetele pregătite de Paula Pagnejer și-au stabilit ca obiectiv calificarea la Turneul Semifinal. ”Mergem cu optimism și încredere la acest turneu, care va fi unul destul de puternic. Sper să avem o prestație foarte bună și să accedem în faza superioara și astfel să obținem un loc pentru calificarea la Turneul Semifinal, acesta fiind și obiectivul nostru!”, a declarat, încrezătoare în forțele echipei sale, antrenoarea Paula Pagnejer.

La startul Turneului Euro Regiune feminin Junioare 4 vor participa 13 echipe din județele Olt, Dolj, Mehedinți, Vâlcea și Gorj. Cele 13 echipe au fost împărțite în 4 grupe. În Grupa A au fost repartizate CSM Târgu Jiu, CSS Craiova și CSM Slatina. În Grupa B au fost repartizate echipele CS Chimia Râmnicu Vâlcea, HCM Craiova și Grupul Școlar Energetic Râmnicu Vâlcea. În Grupa C au fost repartizate echipele CSS Drobeta Turnu Severin, ARYS Râmnicu Vâlcea, LPS Târgu Jiu și CS Novaci, iar din Grupa D fac parte echipele CSS Caracal, CS Jiul Rovinari și CSS Râmnicu Vâlcea.

Meciurile din grupe vor avea loc joi, 23 martie, iar jocurile pentru clasamentul final vor avea loc vineri, 24 martie. Primele 4 echipe vor merge la Turneul Semifinal, acolo unde vor să se califice și handbalistele pregătite de Paula Pagnejer.

Vizualizări: 279

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: