CE Oltenia a anulat licitația pentru agende

Complexul Energetic Oltenia a anunțat, luni, că anulează deschiderea ofertelor din data de 24 noiembrie, ora 10.00, pentru furnizarea de agende, pixuri, calendare și plase personalizate. Bugetul alocat achiziției era de peste 95.000 de lei fără TVA.

„Achiziția se va relua la o dată comunicată ulterior”, au transmis reprezentanții companiei energetice.

Firma câștigătoare ar fi trebuit să livreze produsele până pe data de 15 decembrie. Vorbim de trei tipuri de agende, dintre care una de lux, „o trusă de lux stilou + pix”, alte două tipuri de pixuri și calendare.

„Produsele sunt necesare în vederea continuării tradiției de a oferi daruri simbolice cu ocazia sărbătorilor de iarnă, atât salariaților, cât și colaboratorilor S Complexul Energetic Oltenia SA. Produsele solicitate vor fi folosite pentru desfășurarea normală a activității personalului din cadrul compartimentelor funcționale (sucursale, direcții, departamente, servicii, birouri etc) din componența CE Oltenia”, se preciza în caietul de sarcini.

Toate obiectele urmau a fi personalizate cu sigla CE Oltenia.
Guvernul a aprobat în ședința de miercuri un memorandum privind acordarea unui ajutor de stat pentru restructurare de 1,326 miliarde de euro, în perioada 2021-2025, Complexului Energetic Oltenia. Suma este prevăzută în planul de restructurare, care acum se află la Comisia Europeană pentru aprobare. Ajutorul va fi plătit din bugetul de stat.

Galerie foto


Vizualizări: 1,760

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: