Shopping de sărbători! CE Oltenia dă 100.000 lei pe agende, pixuri și calendare. Alți 17 mii lei, pe steaguri!

Buget... de sărbători la Complexul Energetic Oltenia! În așteptarea veștilor de la Bruxelles, privind planul de restructurare și decarbonare, compania „sparge” de Crăciun mai bine de 100.000 de lei. Bugetul a fost alocat pentru achiziția de agende, pixuri, calendare, pungi personalizate și chiar steaguri.

Potrivit unui anunț, CE Oltenia achiziționează agende, pixuri, calendare și plase personalizate pe care le va împărți, la sfârșit de an, atât salariaților, cât și colaboratorilor companiei.

Pentru aceste „daruri simbolice”, CE Oltenia pune la bătaie nu mai puțin de 95.525 de lei fără TVA. Achiziția va fi una directă, iar criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.

Concret, compania va achiziționa 250 de agende de lux, 200 de agende A4, 900 de agende A5, 250 de truse de lux stilou + pix, 200 de pixuri metalice cromate în cutie, 900 de pixuri, 900 de calendare de perete, 450 de calendare de birou, 450 de pungi de cadou din carton cretat și 900 de pungi PVC personalizate.

Agendele de lux, format A5, au buzunare interioare pentru cărți de vizită, copertă buretată din piele naturală și personalizată prin serigrafie cu însemnele CE Oltenia. Lor li se adaugă trusele de lux formate din stilou și pix mecanic cu peniță din iridium, personalizată prin policromie cu „Complexul Energetic Oltenia”.

Firma câștigătoare va trebui să livreze produsele până pe data de 15 decembrie.

Totodată, CE Oltenia scoate din buget peste 17 mii de lei pentru achiziția de steaguri. Ele vor fi arborate pe catargele din fața sediilor administrative ale companiei. În total, vor fi achiziționate 238 de steaguri. Vorbim atât de drapele tricolore, cât și de steaguri cu însemnele Uniunii Europene sau cu sigla Complexului Energetic Oltenia.

Galerie foto


Vizualizări: 1,843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: