Burlan spune că planul de restructurare va fi aprobat, cu unele modificări

„Nu cred că va mai fi pusă la îndoială aprobarea planului de restructurare”! O spune, optimist, managerul Complexului Energetic Oltenia care a anunțat că planul a fost analizat atent de Comisia Europeană și că este posibil să intervină și modificări înainte să fie aprobat, dar acestea nu vor afecta personalul, investițiile sau perimetrele anunțate că se vor închide. Daniel Burlan s-a declarat încrezător că nu vor fi probleme în aprobarea acestui plan care e sinonim cu salvarea companiei energetice.

Chiar la începutul acestei luni au fost purtate ultimele discuții între oficialii companiei și cei ai Comisiei Europene. Aceștia din urmă au analizat planul de restructurare propus pentru companie, iar Daniel Burlan, managerul CEO, susține că, în mare, acesta este agreat de oficialii europeni.

“Acum două săptămâni am avut o conferință cu Comisia Europeană, o analiză pe planul de restructurare. În urma discuțiilor, am fost invitați să facem notificarea. Practic, planul este în mare parte agreat. Dacă vor fi ceva modificări, nu vor fi modificări de fond, în ce înseamnă natura investițiilor sau în ce grupuri, perimetre miniere se închid. Nu vor mai fi discuții pe aceste teme. Societatea, la sfârșitul implementării planului de restructurare, va fi viabilă, transformată complet și viabilitatea va fi pe o perioadă mai mare de timp. În următorii cinci ani, profitul societății va crește”, a declarat Daniel Burlan, managerul companiei energetice.

Daniel Burlan este optimist. A adăugat că este convins că nu vor fi probleme în ceea ce privește semnarea planului de restructurare care este singura soluție salvatoare a companiei. “Nu cred că va mai fi pusă la îndoială aprobarea planului de restructurare. Am văzut dezbateri, că oamenii politici, în loc să vină cu soluții, dezbat planul de restructurare. Asta e lupta pe care am identificat-o și care credem că este cea mai bună la ora actuală. CEO a mai avut o astfel de situație și a fost bine, nu au fost restructurări de personal. Nu a fost o problemă. La fel și acum. Dezbaterea oamenilor politici trebuie să fie pe proiecte sau să vină cu alte propuneri dacă au altele mai bune”, a mai spus Burlan, la Gorj TV.

Vizualizări: 2,770

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: