CE Oltenia a prelungit contractul cu Ydail

Complexul Energetic Oltenia a prelungit contractul încheiat cu firma omului de afaceri Ion Iordache pentru refacerea DC102 Ploștina-Miculești, drum afectat de lucrările miniere.
Drumul care leagă comuna Slivilești de municipiul Motru are o lungime de peste 7 kilometri.
Contractul de reabilitare a fost încheiat la sfârșitul anului 2017, cu asociația formată din SC Ydail Construct SRL, SC Maninter CAR SRL și SC Antrepriza Montaj Instalații SA, pentru mai bine de 13 milioane de lei.

Constructorii au solicitat prelungirea duratei de execuție a contractului cu încă 2 luni, spunând că nu pot termina la timp lucrarea. Ydail a invocat probleme de ordin tehnic, societatea fiind nevoită să lucreze cu un număr redus de angajați, din cauza contextului epidemiologic actual. În plus, ploile abundente din luna iunie au dus la oprirea lucrărilor.

Deja s-au efectuat lucrări de peste 9 milioane de lei. Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor va fi informată, în ședința din 28 august, de încheierea actului adițional de prelungirea perioadei de execuție a lucrării cu două luni. Contractul expira la sfârșitul lunii iulie.

După reabilitare, drumul va fi predat Consiliului Județean Gorj.

Vizualizări: 3,166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: