CE Oltenia anunță schimbări de șefi la carierele Pinoasa și Peșteana

Directoratul CE Oltenia a emis decizii cu privire la constituirea la nivelul fiecarei sucursale energetice si exploatari miniere a unor comisii pentru reevaluarea si reanalizarea din punct de vedere tehnic a tuturor instalatiilor in vederea identificarii eventualelor neconformitati, pentru asigurarea securitatii si sigurantei tuturor locurilor de munca ale salariatilor.

La nivelul tuturor subunitatilor energetice si miniere vor fi prelucrate, in regim de urgenta, evenimentele care au avut loc in perioada 21-23.07.2018, in scopul luarii tuturor masurilor necesare pentru evitarea producerii unor situatii asemanatoare.

Directoratul a dispus schimbarea conducerilor celor doua cariere, Pinoasa si Pesteana. Pana la preluarea functiilor de conducere de catre noile persoane numite, derularea procesului tehnologic de productie va fi coordonata in mod nemijlocit de directorul Exploatarii Miniere Rosia – Rovinari.

De asemenea, CE Oltenia asigura tot sprijinul privind recuperarea salariatilor afectati de incidentele produse la cariera Pinoasa, in data de 21 iulie 2018.

Sursa: Comunicat CE Oltenia

Vizualizări: 6,878

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: