CE Oltenia ar putea avea un nou Directorat din octombrie

Directorii CE Oltenia Daniel Antonie, Aurel Medinţu, Ion Petroniu şi Maria Scurtu rămân în continuare pe poziţii. Asta pentru că mult trâmbiţatul concurs pentru noul Directorat al CE Oltenia nu se va încheia nici luna aceasta. Lista scurtă a candidaţilor este analizată în prezent de Comitetul de Remunerare şi Nominalizare din cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei, urmând ca la mijlocul lunii viitoare cei rămaşi în cursă să susţină şi interviul final.

Cei care vizează posturile de directori în cadrul CE Oltenia spun că nu mai ştiu nimic în legătură cu acest concurs. Şeful Diviziei Energetice, Aurel Medinţu, spune că a trecut prin trei testări până acum, două dintre ele susţinându-le în spaţiul virtual. „Nu mai ştiu nimic de concurs. Am susţinut cele trei probe, mai departe nu mai ştiu nimic. A fost un interviu în Bucureşti, o prezentare de temă pe nişte subiecte date de ei şi încă un test, ambele pe internet”, a declarat Aurel Medinţu, directorul Diviziei Energetice din cadrul CE Oltenia.

Şi va mai trebui să susţină un interviu final, asta dacă se regăseşte pe lista scurtă a candidaţilor. Conform spuselor directorului general al CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, lista respectivă este analizată de Consiliul de Supraveghere. „Există o listă scurtă dată spre analiză Comitetului de Remunerare şi urmează să se ţină interviul final, la jumătatea lunii septembrie”, a declarat în urmă cu câteva săptămâni presei Laurenţiu Ciurel, managerul CE Oltenia.  

Selecţia noului Directorat al CE Oltenia este efectuată de un expert independent, specializat în recrutarea resurselor umane. Este vorba de Quest Advisors & Transearch Internaţional care are ca sarcină găsirea celor patru persoane care să conducă: Divizia Minieră, Divizia Strategie Dezvoltare, Divizia Financiară şi Divizia Energetică. Acestea sunt manageriate în prezent de Daniel Antonie, Ion Petroniu, Maria Scurtu şi Aurel Medinţu. Acesta din urmă spunea luna trecută că pe lista scurtă există câte cinci candidaţi pe fiecare divizie. Reamintim faptul că Maria Scurtu nu şi-a depus candidatura pentru şefia Diviziei Financiare.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: