Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

CE Oltenia ar putea renunța la termoficarea din Craiova

Complexul Energetic Oltenia a comandat un studiu de oportunitate privind opțiunile strategice ale societății în legătură cu Sucursala Electrocentrale Craiova II. Compania vrea să afle în urma acestui studiu dacă este mai profitabil să renunţe la producţia de energie termică pentru Craiova sau, dimpotrivă, ar fi mai bine să preaia toată reţeaua de distribuţie a energiei termice din municipiu.

Complexul a estimat la 473.000 de lei acest studiu şi aşteaptă ofertele până la data de 6 februarie.

În prezent, CE Oltenia livrează agentul termic prin societatea locală Termo Craiova SRL, care are datorii uriașe către compania energetică. În trecut, compania a fost constrânsă prin mijloace politice să continue furnizarea agentului termic, chiar dacă era evident că banii nu vor fi încasați niciodată. (A.M.)

Vizualizări: 3,432

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: